Házirend

Szeretnénk az Önök számára kellemes pihenést biztosítani, ezért a félreértések elkerülése végett kérem ismerje meg házirendünket.

A foglalás visszaigazolásánál feltételezzük, hogy Ön olvasta és elfogadja, valamint be is tartja a házirendet. A házirend megszegése a foglalás lemondását és a teljes összeg megfizetését vonja magával.

Kizárólag olyan személynek adható szállás és ellátás, aki rendesen bejelentkezik, vagyis a tulajdonosnak felmutatja érvényes személyazonosságát igazoló dokumentumát a törvényben meghatározottak szerint.

A tulajdonos kivételes esetekben a vendég részére a megegyezettől eltérő szállást is kínálhat, ha az nem tér el jelentősen a visszaigazolt megrendeléstől. Amennyiben a vendég utólag kéri az ott tartózkodás idejének meghosszabbítását, akkor a tulajdonos más szobát is felkínálhat, mint az, amelyikben eredetileg el volt szállásolva. Elsősegélynyújtásra a mentőláda a főbejárat mellett található.

A vendég megérkezésekor saját érdekében azonnal ellenőrzi a szoba berendezésének állapotát és működését és az esetleges hibákat azonnal jelzik a recepción. Ellenkező esetben az esetlegesen be nem jelentett hibákért a felelősség őt terheli.

Biztonsági okok miatt 14 év alatti gyermeket tilos a szobában és a teljes objektum más területein, illetve az telek egész területén szülői/gondozói felügyelete nélkül hagyni.

A szálláshely nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből, rongálásból, gondatlanságból származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. Távozáskor a szálláshelyet ellenőrizzük. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda nem vállal felelősséget. A házigazda nem felel a vendégek közötti esetleges nézeteltérésekért, konfliktusokért, de a törvényes előírások értelmében megteszi a szükséges intézkedéseket a rend fenntartása és a vendégek biztonsága érdekében a szállás területén belül.

A szálláshelyen hagyott értékekért az üzemeltető felelősséggel nem tartozik.

Az érkezés napján a vendégszobát vendégeink 14 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10 óráig el kell hagyni. Ettől előzetes egyeztetés alapján tudunk csak eltérni.

Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22.00 órától 7.00 óráig.

Továbbá a szállóvendégeket megkérjük, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be. A vendégeknek tilos a szobákban és a közös helyiségekben a berendezés és használati tárgyak áthelyezése, átrendezése, a készülékek javítása és ezekbe bárminemű beavatkozás. Ellenkező esetben bárminemű keletkezett kárt megtéríteni köteles.

Amennyiben a vendég időlegesen elhagyja a szobát köteles elzárni a vízcsapokat és bezárni az ablakokat, teraszajtót. A szálláshelyet csak az előre megegyezett/lefoglalt létszámban lehetséges igénybe venni. A foglaltnál több vendég érkezése esetén, amennyiben a szállás kapacitása engedi, a plusz vendégek szállásdíját előre szükséges kifizetni. A szállásdíj megállapítása életkortól független.

Fürdőszobák használata: Kérjük vendégeinket, hogy a fürdőszobában fokozottan ügyeljenek a csúszásveszélyre, illetve az elektromos tárgyak (hajszárító, hajvasaló, stb) rendeltetésszerű használatára.

A wc csészébe kizárólag wc papír dobható!!! Minden más hulladékot (nedves törlőkendő, tampon, intimbetét, vatta, arctisztító kendő, stb.) a wc mellett elhelyezett  szemetesbe kérjük tenni.  

Az épület teljes területén dohányozni, füstölőt használni tilos! A kertben dohányzásra kijelölt hely kizárólag a filagória mellett található. Kérjük a dohányzást ezen helyre korlátozni.

Eltávozáskor és éjszaka kérjük a szobákat, a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni. A szálláshoz kapcsolódó, vendég részére átadott kulcsok elveszése esetén a vendég köteles azt haladéktalanul jelezni, s annak árát, illetve a zárcsere költségét a vendég köteles megtéríteni. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot/kulcsokat a szállásadó részére le kell adni.

Az autókkal, gépjárművekkel kizárólag a vendégek részére kijelölt parkolóhelyen lehet parkolni. Kérjük, hogy járműveikkel úgy parkoljanak, hogy az a többi jármű és vendég szabad mozgását/parkolását ne akadályozza.

A berendezési tárgyakat kizárólag rendeltetésszerűen lehet használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért, estleges balesetekért a tárgy használója tartozik felelősséggel, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak. A dekorációs és tájékoztató célt szolgáló tárgyakat, képeket kérjük, ne vegye le a helyéről! Az épületben lévő berendezési és használata tárgyakat (pl.: ágy, ágynemű, matrac, TV) ne vigyék ki az épületből.

A vendég egyetért azzal, hogy ott tartózkodása idején a szobába szükség esetén beléphessen karbantartó, szerelő.

A kölcsönözhető tárgyak megrongálódásáért, az azokkal okozott balesetekért a kölcsönvevő használó felelős. A kölcsönadás feltételeit be kell tartani.  

A szállást a vendégek tisztán kapják meg és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra. Szemét elhelyezése a háztartási szemét gyűjtése a szobákban és a közös helyiségekben elhelyezett szemetesben lehetséges. Amennyiben ezek megtelnek az Önök itt tartózkodása alatt, az épület mögött lévő kommunális és szelektív hulladékgyűjtben helyezhetők el.

A szálláshely központi fűtéssel-hűtéssel rendelkezik. A helyiségek hőmérséklete a szobákban található fali kezelőkön található szabályozókkal állíthatók. Amennyiben bármilyen kérdés merül fel a beállítással kapcsolatosan, azt a tulajdonosnak jelezni kell. Nyári időszakban fűtést biztosítani nem tudunk.

Kérjük, ügyeljenek a kert tisztaságára, a növények épségére.

A kertben található grillező minden vendégünk számára szabadon használható, de használat után kérjük olyan állapotban hagyni, ahogy legközeleb Ön is találni szeretné!

Mint minden háztartásban a szálláshelyen is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy vagy meghibásodik. Amennyiben valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komolyabb károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni.

A vendég köteles legkésőbb érkezéskor kiegyenlíteni az előre megegyezett szolgáltatások árát.

Az üzemeltető a számlát távozáskor állítja ki. 

A szálláshely lemondása: az igénybevételt megelőző 14 napon belül vagy a 14. napon történő lemondásnál, illetve a lemondás elmaradása vagy a szálláshely el nem foglalása esetén a kötbér összege a befizetett foglaló összegével megegyezik (azaz 50 %).

Az igénybevétel alatt történő lemondás esetén a foglalt időszakra vonatkozó teljes ár fizetendő.

A szálláshelyen kisállat fogadására nincs lehetőség.

A vendég köteles betartani a jelen házirend szabályait. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolást és ezzel kapcsolatos szolgáltatásokra vonatkozó megegyezéstől, még annak lejárata előtt. Az épület környezetét kamera rendszer figyeli, az épület riasztóval van ellátva. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor a vendégszobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.

A szálláshelyre történő bejelentkezéskor a bejelentő lap aláírásával a házirendet elfogadja a bejelentkező.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Elérhetőség

8253 Révfülöp, József Attila u. 2.

E-mail : info@vitorlasvendeghaz.hu
Telefon: +36 30 155 5500

Vitorlás Vendégház - Révfülöp

FOGLALJON MOST!

+36 30 155 5500
Ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, akkor jöjjön el hozzánk!
Nyitvatartás:

Májustól - Októberig