Rólunk

Szeretettel köszöntünk oldalunkon!
#
Úgy gondolom, hogy téged is a Balaton és környékének szeretete hozott erre az oldalra, mint ahogy minket is Révfülöpre. Vendégházunk szó szerint családi vállalkozásként működik, ahol fontosnak tartjuk, hogy ne csak egy pihentető családi nyaralást, hanem baráti vendéglátást és otthonos környezetet biztosítsunk számotokra.
Elhelyezkedésünknek köszönhetően mindenki megtalálja nálunk a számára megfelelő programot, a strandolni vágyókat 200m-re várja a népszerű Császtai strand, a horgászni vágyókat pedig 100m-re tőlünk a szabad Balaton part. Ha kerékpáros túrád során szeretnél megpihenni nálunk, akkor sem lesz nehéz ide találni, hiszen a balatoni kerékpárút közvetlenül mellettünk halad el. A Káli medence felfedezéséhez is remek kiindulópont Révfülöp akár gyalog, akár kerékpárral. Nem csak a nevünk „vitorlás”, hanem lehetőséget kínálunk vitorlázásra és elektromos hajó kipróbálására is.
A vendégházunk kialakításánál nem csak a kényelmet és a felszereltséget tartottuk szem előtt, hanem a környezettudatosságot is! Az egész ház hűtése-fűtése hőszivattyúval megoldott, melyet napelemes rendszer lát el energiával. Ha elektromos autóval érkezel, annak a töltésére is van lehetőséged nálunk. Ezen felül kényelmedet és biztonságodat szolgálja a zárt parkoló, a wifi, jól felszerelt konyhák, kerti sütés-főzési lehetőség és kábel tv.

Elérhetőség

8253 Révfülöp, József Attila u. 2.

E-mail : info@vitorlasvendeghaz.hu
Telefon: +36 30 155 5500

Vitorlás Vendégház - Révfülöp

FOGLALJON MOST!

+36 30 155 5500
Ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, akkor jöjjön el hozzánk!
Nyitvatartás:

Májustól - Októberig